Generalforsamling:    OBS    OBS    OBS     OBS      OBS      NY    DATO

Skive Jagtforening afholder ordinær generalforsamling onsdag den 13. september 2017, kl. 1900, i jagthytten på Bjørnevej 25.

Kl. 18.00 inviterer foreningen på suppe, inden vi begynder på selve generalforsamlingen.

Ønsker man at spise med, skal man tilmelde sig hos formanden senest den 10. september. Man kan naturligvis stadig støde til uanmeldt kl. 19.00, når selve generalforsamlingen begynder.

Dagsorden:

- Valg af dirigent.

- Bestyrelsens beretning for året.

- Regnskabsberetning.

- Indkomne forslag.

- Valg til bestyrelsen. På valg er Anders Laigaard, Svend Bundgaard, Anette Davidsen og Steffen Jensen

- Valg af bestyrelsessuppleanter. På valg er Anders Kjeldbjerg og Magnus Sørensen

- Valg af revisorer. På valg er Palle Christensen og Per Bregendahl.

- Valg af revisorsuppleant. På valg er Mads Holm.

- Eventuelt. Lodtrækning af fine gevinster/alle fremmødte deltager.

Husk at tage krageben, rågeben og bukkeopsatsen med. Der er indstiftet en ny rågereguleringspokal for flest regulerede rågeunger.

Opdateret 20-06-2017 - AL